Sportinstuif

28 februari 2018, van 14:00 tot 16:00, MeerSport | MeerSport

Bekijk hier de Uitnodiging Sportinstuif

De Partij van de Arbeid organiseert de komende weken diverse activiteiten en evenementen voor jong en oud in de hele gemeente. De aftrap vindt plaats op woensdag 28 februari. Dan kunnen basisschoolleerlingen in Emmermeer zich uitleven tijdens een sportinstuif in de nieuwe gymzaal MeerSport.

Lijsttrekker Raymond Wanders vertelt dat zijn partij ontzettend trots is op de nieuwe gymzaal. “De PvdA heeft een aantal jaren geleden in de gemeenteraad het voorstel gedaan voor deze nieuwe zaal. Ik ben blij dat we dit voor Emmermeer hebben kunnen bereiken. De basisscholen hebben nu een moderne accommodatie om hun gymlessen te geven midden in Emmermeer. Dat de zaal in een behoefte voorziet, blijkt wel uit het feit dat we pas in de voorjaarsvakantie terecht kunnen.”

De PvdA is groot voorstander dat zoveel mogelijk kinderen aan sport doen. “Sport is goed voor de gezondheid, het is goed om vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen en het bevordert ook nog eens de leerprestaties, alle reden dus om actief te zijn.” Wanders wijst er daarbij op dat zijn partij erop hamert dat geld in ieder geval geen belemmering mag zijn om lid te worden van een sportvereniging.

“Als je sport belangrijk vindt, moet je dat ook uitdragen en daarom organiseert de PvdA in MeerSport een sportinstuif voor de jeugd uit Emmermeer“, legt Wanders uit. En hij stelt bezorgde ouders ook meteen gerust. “De begeleiding wordt door professionals gedaan. Apenkooien moet ook veilig gebeuren. De sportinstuif begint om 14.00 uur en is gratis  toegankelijk.”

“Saamhorigheid is belangrijk. Samen maken we Emmen tot de mooie gemeente om te wonen en te leven. Daar passen onze activiteiten bij. Op onze facebookpagina en website kunnen mensen zien wat we bij hen in de buurt organiseren. Daarnaast zijn we natuurlijk op de politieke markten te vinden”.