Door Raymond Wanders op 10 december 2014

Einde aan onzekerheid bij EMCO

De Partij van de Arbeid in Emmen is blij dat er aan een periode van onzekerheid voor mensen met een tijdelijk dienstverband bij de EMCO-groep een einde is gekomen. Vandaag maakte het bestuur bekend dat tijdelijke dienstverbanden, ondanks een eerder besluit, toch voor verlenging of omzetting in een vast dienstverband in aanmerking komen.

Aanleiding het besluit te herzien is een wijziging op de eerder gepubliceerde financieringssystematiek. Daarmee ontstond er de mogelijkheid opnieuw te kijken naar het besluit en gelukkig is de conclusie dat het mogelijk is de mensen in dienst te houden. Dat is voor de betrokken medewerkers een veel beter perspectief. Juist voor hen is het hebben van een werkkring belangrijk en ze hebben er vaak jaren op moeten wachten. De Partij van de Arbeid is meer dan tevreden met het resultaat en wenst de betrokken medewerkers een mooie toekomst bij de EMCO-groep.

Raymond Wanders

Raymond Wanders

Wie ben je? Mijn naam is Raymond Wanders, 47 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Naast het raadswerk ben ik hoofd bedrijfsvoering bij CSG Dingstede in Meppel. In de vrije tijd die over is ben ik veel te vinden op het voetbalveld waar ik (deeltijd) leider van Drenthina D2 en trainer van Drenthina E3

Meer over Raymond Wanders