Raadslid

Guido Rink

Guido Rink

Over Guido Rink

guidorink@live.nl

Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen. Ik ben geboren in 1981 en in 2008 getrouwd met Nicoll. Ik woon al sinds het jaar 2000 in de gemeente Emmen en woon sinds 2005 in Emmercompascuum. Samen hebben wij 3 kinderen; 2 dochters en een zoon.

Als niet geboren Emmenaar ben ik uitermate trots op wat Emmen allemaal in zich heeft. Ik wil er graag voor zorgen dat Emmen zo mooi blijft en dat het ook prettig wonen blijft. Om Emmen interessant te houden voor de inwoners dient dan ook gezorgd te worden voor o.a. goed onderwijs, werkgelegenheid en toerisme.

Een project van de afgelopen tijd waar ik erg blij mee ben, is de Veenvaart. Hierdoor is bijvoorbeeld het dorp Emmercompascuum een stuk levendiger geworden en merk ik dat we als gebied een stuk interessanter zijn geworden voor toerisme.

Als Partij van de Arbeid zult u ons weer veel tegen komen en hoop ik u te mogen vertegenwoordigen in de Gemeenteraad om zo de gemeente Emmen met zijn mooie buitendorpen aantrekkelijk te houden voor in de toekomst.