Fractievoorzitter

Raymond Wanders

Wie ben je?
Mijn naam is Raymond Wanders, 47 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Naast het raadswerk ben ik hoofd bedrijfsvoering bij CSG Dingstede in Meppel. In de vrije tijd die over is ben ik veel te vinden op het voetbalveld waar ik (deeltijd) leider van Drenthina D2 en trainer van Drenthina E3 ben.

Ik word opgetogen van:
Ik word opgetogen van goede resultaten van Feyenoord. Sowieso vind ik bjizondere sportprestaties mooi om naar te kijken. Natuurlijk ben ik ook apetrots als één van mijn kinderen met iets moois thuiskomt van school. Ook vind ik het fantastisch als mensen, samen of alleen, iets bereiken waarvan ze zelf nooit hadden gedacht dat ze het konden. Het besef dat je meer kunt dan je denkt is mooi op te zien.

Drijfveer:
Onze mooie gemeente en haar inwoners zijn voor mij de belangrijkste drijfveren om politiek actief te zijn. Samen kunnen we zoveel meer. Ik wil graag dat ook mijn en uw kinderen in onze regio hun geluk kunnen vinden. De kansen liggen er, samen kunnen we ze benutten. Tenslotte is voor mij ook zeer belangrijk dat het voor kinderen niet uit mag maken waar hun wieg staat. Ieder kind verdient de kans zijn of haar talenten te ontdekken.


Raymond is raadslid sinds 2010.

Oude Roswinkelerweg 27
7822 AB Emmen

In de huidige fractie contactpersoon voor de overlegpartners;

  • Bargermeer/Meerveld
  • Emmermeer
  • Westenesch

Nevenfuncties:

  • Trainer F-pupillen Drenthina